fbpx
Servis Kami

Apa yang kami Sediakan

Produk Utama

Admin Portal Anak2U

Dengan banyak modul yang terintegrasi di dalam sistem, anda boleh mendaftarkan pelajar, guru baru, membuat slip gaji, membuat bil bulanan invois, menghantar pemberitahuan kepada ibu bapa dan banyak lagi

Aplikasi Guru Anak2U

Anak2u menawarkan beberapa kurikulum siap pakai. Juga dapat menambahkan komen pendidik dan aktiviti anak-anak sendiri untuk membuat pemerhatian yang bermakna untuk dikongsi dengan keluarga dalam Laporan anak di Aplikasi Ibu Bapa.

Aplikasi Ibubapa Anak2U

Semasa mengikuti pembelajaran anak anda, ibu bapa juga dapat memperoleh gambar tentang aktiviti anak mereka dan dapat melakukan pesanan kepada pendidik dengan cepat dan mudah dihubungi. Ibu bapa juga boleh mengikuti rehat makanan anak mereka atau apa sahaja aktiviti mereka dari aplikasi. Semua maklumat hanya berkaitan dengan anak anda dan di sebalik log masuk yang selamat.

Aplikasi Sampingan Anak2U

Mari Belajar Membaca​

Aplikasi kami mengklasifikasikan pembelajaran dan pengajaran mengikut kategori corak perkataan dan suku kata. Ibu bapa juga digalakkan untuk belajar mengenai corak suku kata agar dapat merangsang perkembangan dan kemahiran membaca anak-anak.

Mari Mengaji

Terdiri dari bacaan doa sederhana, bacaan surah lazim dan tutorial AR tentang cara menunaikan solat harian dengan suara dan sari kata untuk pemahaman anak yang lebih baik.

Servis lain

Explore Anak2U

Perlu mencari pelajar baru untuk pendaftaran tahun depan? Jangan risau, kami menyediakan tempat untuk anda menyenaraikan tadika / taska anda. Ibu bapa dapat dengan mudah mencari anda masa mereka mencari anak-anak mereka.

Shop Anak2U

Kami menyediakan tempat untuk rakan kami meletakkan barang dan perkhidmatan mereka. Banyak pilihan yang tersedia dari poster pembelajaran hingga reka bentuk logo untuk pusat anda. Klik butang di bawah untuk mengetahui lebih lanjut ..

Dapatkan Segera

Buat akaun tadika/taska anda

Ubah pusat anda menjadi pusat pendidikan awal kanak-kanak digital yang baru dan permudahkan tugas anda sebagai pemilik atau pengetua!

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap