fbpx
Apa kata pengguna kami

Testimoni

Aplikasi Ibu Bapa telah membantu saya berkomunikasi dengan lebih baik dengan guru anak saya. Ia mudah untuk menghantar mesej atau bertanya mengenai kemajuan anak saya. Ini adalah satu alat yang hebat untuk membina hubungan kerjasama antara ibu bapa dan guru.

Encik Adam

Ibu bapa

Sebagai ibu bapa yang bekerja, Aplikasi Ibu Bapa telah menyelamatkan hidup saya. Semasa rehat tengah hari atau semasa dalam perjalanan pulang, saya boleh menyemak bagaimana anak saya berada di sekolah. Saya kini berasa lebih terlibat dalam pendidikan anak saya.

Puan Farrah

Ibu Bapa

Saya sangat menyukai Aplikasi Ibu Bapa! Menyimpan catatan aktiviti harian anak saya dan melihat apa yang mereka pelajari sangat membantu. Saya berasa lebih terlibat dalam pendidikan mereka dan lebih berhubung dengan mereka daripada sebelum ini.

Puan Sofia

Ibu bapa

Saya tidak pernah perlu risau tentang lupa membayar yuran sekolah berkat ciri Pembayaran Atas Jadual. Saya sangat sukakan bagaimana mudahnya modul pembayaran yang disatukan, dan saya menghargai bagaimana invois bulanan dihantar ke kotak surat email saya.

Encik amir

Ibu Bapa

Saya sangat suka bagaimana segala-galanya diatur dengan teratur dan di satu tempat melalui aplikasi. Ini membuat mendapatkan semua maklumat yang saya perlukan mengenai pendidikan dan aktiviti kokurikulum anak saya menjadi sangat mudah.

mr. Jose Johnson

Ibu bapa

Aplikasi Ibu Bapa telah menjadi cara yang hebat bagi saya untuk bekerjasama dengan guru anak saya. Saya suka dapat melihat apa yang mereka kerjakan di kelas dan menawarkan sokongan saya di rumah.

encik danish

Ibu bapa

Ciri Borang Pernyataan Kesihatan adalah cara yang sangat cemerlang untuk menjejak kesihatan semua orang, termasuk fakulti dan kakitangan. Saya menghormati dedikasi sekolah dalam memastikan keselamatan dan kesihatan semua orang.

puan nurul syahirah

ibu bapa

Saya menghargai bahawa aplikasi ini kerap dikemas kini dengan ciri-ciri baharu yang membantu saya memahami anak saya dengan lebih baik. Sudah jelas bahawa pengaturcara berkomitmen untuk memberikan pengalaman yang hebat kepada ibu bapa dan pelajar.

puan sarah

ibu bapa

Antara pengguna Anak2U

Dapatkan Segera

Buat akaun tadika/taska anda

Ubah pusat anda menjadi pusat pendidikan awal kanak-kanak digital yang baru dan permudahkan tugas anda sebagai pemilik atau pengetua!

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap