fbpx

Explore @ Anak2U

tingkatkan Pelajar institusi anda hari ini!

Tambah jumlah pelajar

Di dalam institut
dan kelas anda

Jangan risau untuk mencari pendaftaran baru. Kami menyediakan tempat untuk anda memasarkan tadika / taska dan kelas tambahan yang diadakan di institut anda.

Setiap maklumat mengenai tadika / taska anda disenaraikan di halaman ini, termasuk aktiviti hujung minggu yang anda berikan. Ibu bapa boleh membuat pembayaran terus di dalam laman web berdasarkan aktiviti yang mereka pilih. Dapatkan permohonan baru untuk pendaftaran baru dengan mudah dengan borang yang disediakan di laman web ..

Ketahui lebih lanjut

lain-lain fungsi

maklumat institut

Setiap maklumat mengenai tadika / taska anda akan tersedia untuk ibu bapa seperti perkhidmatan yang anda sediakan, sejarah latar belakang tadika / taska anda, lokasi, cawangan anda yang lain dan banyak lagi.

kelas tambahan

Adakah anda menghadapi masalah untuk mempromosikan kelas hujung minggu di tadika / taska anda seperti mewarna, melukis dan kelas lain? Senaraikan institut anda hari ini dan lihat hasilnya.

pendaftaran sesi baru

Tadika / taska anda akan diberikan fungsi pendaftaran yang membolehkan ibu bapa mengisi maklumat anak mereka untuk pendaftaran tahun baru. Cukup berikan pautan kepada ibu bapa dan maklumat itu siap untuk anda.

pemasaran percuma

Kami mengekalkan SEO untuk mendapatkan lebih banyak tadika / taska di laman web. Dapatkan ibu bapa di kawasan anda mendaftar untuk aktiviti di institut anda hari ini!

Berminat ? Daftarlah sekarang !
Kami menjadikannya berpatutan untuk semua πŸ™‚

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap