fbpx

Aplikasi Ibubapa

Libatkan diri dalam aktiviti kelas anak

Elakkan Terlepas Pandang

Pantau aktiviti harian anak

Dapatkan maklumat terkini mengenai pencapaian, perkembangan dan aktiviti harian anak anda seperti apa yang mereka pelajari, apa yang mereka makan untuk makan tengah hari dan banyak lagi dari Aplikasi IbuBapa Anak2U.

Banyak lagi ciri kemas kini dan ciri yang akan datang yang membantu anda memahami anak anda lebih banyak daripada apa yang mereka pelajari dari tadika / taska. Jangan bimbang tentang data anak anda kerana disimpan dengan selamat di cloud kami.

Maklumat Lanjut

Fungsi-fungsi lain

Pengumuman langsung

Dapatkan pengumuman penting dari pengetua dan guru yang mengendalikan kelas anak anda. Sama ada mengenai percutian sekali-sekala atau nota mengenai majlis ulang tahun rakan sekelas anak anda.

Pembayaran Pantas

Dengan modul pembayaran bersepadu dalam aplikasi, anda tidak akan terlepas sebarang notis. Invois bulanan akan dihantar ke e-mel anda dan anda akan diberitahu di telefon anda. Jadikan pembayaran yuran sekolah anak anda semudah membeli barang dalam talian.

Laporan individu & kelas

Dapatkan pemberitahuan untuk setiap laporan yang dibuat mengenai aktiviti harian anak anda. Ketahui aktiviti harian mereka dan semuanya hanya terhad kepada ibu bapa. Walau bagaimanapun, anda akan dapat berkongsi detik-detik mereka di media sosial peribadi anda dengan pilihan yang kami sediakan dalam aplikasi.

Borang Deklarasi Kesihatan

Kami melaksanakan borang pengisytiharan kesihatan untuk meringankan tugas semua orang agar dapat berperanan dalam memerangi Covid-19. Cukup log masuk ke akaun anda dan pastikan setiap medan diisi. Rekod tersebut akan diserahkan ke institut dan juga tersedia untuk anda di telefon anda.

Berminat? Daftarlah sekarang!
Kami menjadikannya berpatutan untuk semua orang πŸ™‚

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap