fbpx

Sistem Pengurusan Sekolah

Kami Sediakan

Komponen Utama Anak2U

#1

Anak2U Admin Portal

Sebagai pengetua atau pemilik Pusat Pendidikan Awal Kanak-kanak, sangat penting untuk anda mempunyai kawalan menyeluruh. Dengan Sistem Sekolah Anak2U, anda boleh menguruskan pusat anda hanya dari Admin Portal.

Dengan banyak modul yang terdapat di dalam sistem, anda boleh mendaftarkan pelajar, guru baru, membuat slip gaji, membuat bil bulanan invois, menghantar pemberitahuan kepada ibu bapa dan banyak lagi !

#2

Aplikasi guru Anak2U

Guru meluangkan banyak masa membuat laporan dan menyiapkan bahan pembelajaran pada setiap hari. Dari mengajar kanak-kanak sehinggalah menjawab setiap pertanyaan daripada ibubapa.

Kami memberi penyelesaian untuk mengurangkan masa untuk membuat laporan pelajar, membuat rancangan pengajaran dan berkongsi aktiviti yang dilakukan oleh pelajar anda kepada ibu bapa mereka melalui Aplikasi Guru !

#3

Aplikasi Ibubapa Anak2U

Ibu bapa sering terlepas aktiviti anak-anak mereka dan ini akan menjauhkan anak-anak dari mereka. Dengan Aplikasi Ibu Bapa Anak2U, anda akan menerima laporan masa nyata mengenai aktiviti, pencapaian & perkembangan anak anda.

Catatan penting juga akan dilancarkan melalui aplikasi oleh modul pemberitahuan dan anda akan dapat membuat pembayaran melalui pembayaran FPX dalam Aplikasi Ibubapa !

Kenapa perlu memilih Anak2U

Menyimpan Laporan yang tepat

Laporan Tepat

Ibubapa akan menerima laporan aktiviti anak-anak mereka sebaik sahaja cikgu memasukkan ke dalam aplikasi.

Selamat

Kami menggunakan salah satu servis Cloud yang terbaik agar maklumat pengguna kami sentiasa dilindungi.

24/7 Maklum Balas

Staf kami sentiasa ada untuk menjawab sebarang pertanyaan dan maklumbalas anda.

Testimoni

Apa Kata Pengguna ?

Terima kasih kerana menyediakan aplikasi yang berguna untuk tadika dan memenuhi kehendak KPM. Sejak kebelakangan ini saya mencari banyak aplikasi tetapi tidak memenuhi kehendak yang kami mahukan.
Puan Farah
Pengurus MGB Kindergarten
Cemerlang. Aplikasi ini memudahkan semua pengurusan, guru & ibu bapa. Semua orang teruja. Teruskan !!!
Durrah Play House
Cikgu Tadika
Sangat membantu dalam menguruskan kerja-kerja taska dan sebagai platform perantara yang berkesan antara ibu bapa dan anak-anak. Selaras dengan prinsip KPM yang terdahulu untuk mengurangkan beban pendidik. Usaha harus dilakukan ke peringkat atasan.
Nakashima Kazuma
Ibubapa

Beberapa pengguna Anak2U

Get It Now

Request An Account


× How can I help you?
44 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap