fbpx
Sepatah dua

Tentang Anak2U

Servis Utama

Sistem Pengurusan Awal Kanak-kanak yang Praktikal & Aplikasi Mudah Alih yang meringankan bebanan anda

Tumpukan Masa dan Usaha Anda untuk Mengajar anak dan Menguruskan Perniagaan anda, disamping tugas pentadbiran yang memakan masa

Anak2U adalah platform pendidikan awal dengan tujuan utama untuk mendorong pemilik EEC (Pendidikan Awal Kanak-kanak) untuk menggunakan pendekatan digital-centric dalam mengurus dan mengendalikan pusat mereka, dan melakukan laporan kemajuan anak-anak. Ini terdiri daripada aplikasi guru untuk melaporkan pembelajaran anak di sekolah, aplikasi ibu bapa untuk melihat tonggak apa yang telah dicapai oleh anak itu dan apa lagi yang perlu mereka pelajari untuk mencapai tonggak pembelajaran, dan sumber, digital atau fizikal untuk ibu bapa atau guru menggunakannya sebagai bahan pengajaran.

Kemaskini segera

Kami telah berada di tahun 2020 dan ini adalah masa yang tepat untuk menggerakkan institut anda

Anak2U komited sepenuhnya dalam memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami sambil menggunakan standard industri dan amalan terbaik. Aplikasi mudah alih kami pada dasarnya meletakkan pengalaman ECC anak-anak di telapak ibu bapa di mana mereka akan dapat melakukan perbualan interaktif dengan guru, mengikuti perkembangan anak-anak mereka dari jauh dan juga mendapatkan maklumat mengenai acara atau berita sekolah.

Ibu bapa boleh menerima maklumat mengenai aktiviti harian seperti rehat makanan, rehat tandas, waktu mandi, waktu susu, waktu tidur, nota, penghargaan, kesihatan dan kejadian anak mereka. Maklumat sentiasa terkini dan dapat diakses oleh penjaga kanak-kanak pada bila-bila masa. Dengan menggunakan laporan harian Anak2u, para pendidik menjimatkan masa yang berharga semasa membuat laporan dan mempunyai lebih banyak masa untuk diluangkan bersama anak anda.

Anda boleh merakam dan berkongsi maklumat dengan cepat mengenai aktiviti harian seperti waktu rehat, rehat tandas, waktu mandi, waktu susu dan waktu tidur. Juga mengenai catatan, kesihatan, kejadian dan penghargaan anak-anak mereka. Singkirkan buku nota harian dan kerja manual yang perlahan. Benarkan keluarga mengikuti penjagaan anak mereka dalam masa nyata. Anda boleh menghabiskan lebih sedikit untuk melaporkan dan lebih banyak masa dengan anak-anak πŸ™‚

Media dan sokongan lain :

Kenali kami !

Kami komited untuk memudahkan tugas anda !

wan muzaffar

Executive Officer

aniq Aiman

Operation/Training

anak2u_hakim_2

Hakim Zulkufli

Software Engineer

anak2u_zack_2

Zakwan badulah

Design Lead

Arips Jen

Backend Engineer

Farhan Hakim

Technical Exec

anak2u_arips

Aliff Haiqal

Sales & Marketing

anak2u_arips

Daniel

Sales & Marketing

Dapatkan Segera

Buat akaun tadika/taska anda

Ubah pusat anda menjadi pusat pendidikan awal kanak-kanak digital yang baru dan permudahkan tugas anda sebagai pemilik atau pengetua!

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap