fbpx

Keselamatan

Keselamatan & Kebolehpercayaan

Kami memandang serius keselamatan dan privasi data pelanggan kami. Tiada jalan singkat yang di ambil dan akan tidak diendahkan ketika menangani data anda.

Kami juga tahu bahawa aplikasi kami adalah bahagian penting dari operasi harian anda dan bahawa aksesibilitas sepanjang masa sangat penting bagi anda dan pasukan anda.

Kami berharap dapat bekerjasama.

Wan Muzaffar

Keselamatan Fizikal

Anak2U dan AWS memandang serius keselamatan fizikal server dan data kami. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai langkah-langkah keselamatan yang kuat yang dilaksanakan di pusat data rakan kongsi kami, sila lihat pautan di bawah.

https://aws.amazon.com/compliance/data-center/controls/

Enskripsi Data

Semua maklumat yang bergerak antara Anak2U dan browser atau peranti anda dilindungi dari serangan dengan enkripsi standard industri. Ikon kunci di browser anda membolehkan anda mengesahkan bahawa data anda selamat dalam simpanan.

Pengesanan Ancaman Aktif

GuardDuty menganalisis aliran meta data berterusan yang dihasilkan oleh Anak2U memberikan pengesanan ancaman komprehensif yang dikembangkan dan dioptimumkan untuk Cloud. Pemantauan berterusan di semua lapisan ekosistem Anak2U memberikan pasukan keselamatan kami kemampuan untuk bertindak balas dan mengatasi ancaman sebelum menjadi isu.

Dapatkan Segera

Buat akaun tadika/taska anda

Ubah pusat anda menjadi pusat pendidikan awal kanak-kanak digital yang baru dan permudahkan tugas anda sebagai pemilik atau pengetua!

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap