fbpx

Aplikasi Guru

Beri tumpuan pada pembelajaran

Optimumkan Masa Anda

Fokus Masa Anda untuk Mengajar

Segala-galanya dipermudah bagi anda sebagai seorang guru sehingga masa dan tenaga anda dapat difokuskan kepada anak-anak dan bukannya tugas sampingan.

Dengan Anak2U, membuat laporan individu untuk anak & menyusun rancangan pengajaran atau rancangan pelajaran untuk kelas akan datang dapat dilakukan dengan satu aplikasi mudah alih, hanya memakan masa sekitar 15 minit dan bukannya menghabiskan hampir 2 jam menggunakan kaedah tradisional.

Ketahui lebih Lanjut

Fungsi-fungsi lain

Hantar Pengumuman

Hantarkan pengumuman penting kepada kelas yang telah diberikan kepada anda. Komunikasi sehala supaya anda tidak terganggu oleh ibu bapa. Anda juga dapat melihat ibu bapa yang sudah menerima dan membaca pengumuman.

Buat Laporan & Log Harian

Merakam laporan harian untuk aktiviti individu dan bilik darjah semudah memuat naik pos ke media sosial tetapi hanya terhad kepada ibu bapa. Memendekkan masa rekod biasa anda dan juga berpatutan untuk setiap pusat ECCE tempatan.

Bina Rancangan Pembelajaran

Buat rancangan pengajaran anda sendiri untuk kelas yang akan datang dari Aplikasi Anak2U Guru. Lembaran kerja yang boleh dicetak juga terdapat di dalam sukatan pelajaran lalai yang dimuat naik ke dalam aplikasi. Cetak terus dan ia boleh digunakan di kelas anda.

Rekod Kedatangan

Ketika dunia melanda Covid-19, kita juga turut berperanan dalam memastikan semuanya dapat dilakukan untuk membantu. Ambil kehadiran pelajar anda di dalam aplikasi dan rekod akan disimpan dengan selamat di akaun institut anda. Maklumat pelawat juga dapat dikumpulkan untuk tujuan keselamatan.

Berminat? Daftarlah sekarang!
Kami menjadikannya berpatutan untuk semua πŸ™‚

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap