fbpx

Admin Portal

Mudahkan Tugas anda sebagai pengetua/admin

Kurangkan penggunaan kertas

Admin Portal Anak2U

Kami membina produk yang memenuhi keperluan anda. Berdasarkan maklum balas yang diberikan oleh pelanggan kami yang lalu, kami membina sistem yang memastikan maklumat anda disimpan dengan betul.

Daftarkan pelajar baru, guru, rekod yang boleh dicetak untuk diperiksa, lihat semua transaksi yang dibuat, catat setiap aset yang dibeli & perbelanjaan harian dan banyak lagi ciri yang akan datang …

Ketahui lebih lanjut

Fungsi-fungsi anak2U

Pengurusan Invois

Hantarkan bil bulanan kepada ibu bapa dengan mudah tanpa perlu mengingatkan mereka setiap bulan untuk membayar. Sistem kami akan melakukannya untuk anda. Berdasarkan kaedah pakej, anda boleh menyiapkannya dengan mudah dan sudah siap untuk digunakan.

Hantar Pengumuman

Elakkan menggunakan Whatsapp Group untuk pengumuman penting! Ramai yang akan kehilangan maklumatnya kerana banyak perbualan berlaku di sana. Kirim pengumuman kepada semua ibu bapa di institut anda tanpa perlu risau bahawa mereka tidak mendapat memo tersebut.

Bina Slip Gaji

Buat slip gaji atau slip gaji untuk guru dan kakitangan anda di dalam Portal Pentadbiran. Setelah dibuat, mereka akan menerimanya melalui e-mel mereka dan salinannya juga akan disimpan di portal untuk rujukan anda.

Borang Deklarasi Kesihatan
& Rekod Kehadiran

Jarak sosial dapat dipraktikkan dengan betul apabila semuanya direkodkan oleh peranti yang dimiliki oleh ibu bapa dan guru itu sendiri. Setelah dihantar, rekod boleh didapati di tab di Portal Pentadbiran Anak2U.

Berminat? Daftarlah sekarang!
Kami menjadikannya berpatutan untuk semua πŸ™‚

× How can I help you?
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap