Keselamatan & Perlindungan

Kami meletakkan keselamatan dan privasi data pelanggan kami dengan serius. Tiada jalan pintas diambil dan kami mempraktikkan cara yang terbaik ketika ianya mengenai pengendalian data anda.

Kami juga tahu bahawa aplikasi kami adalah sebahagian penting dalam operasi harian anda dan bahawa aksesibiliti sepanjang masa penting bagi pihak anda.

Cloud security DI AWS ADALAH KEUTAMAAN

ANAK2U memilih Amazon Web Services (AWS) untuk memberikan cloud-based infrastruktur yang canggih dengan jaminan 99.99%

data-pertahanan-anak2u-sistem-pengurusan-tadika-taska

Keseluruhan sekuriti

PERLINDUNGAN ANDA KEUTAMAAN KAMI

Penyulitan Data
Semua perjalanan maklumat antara Anak2U dan pelayar atau peranti anda dilindungi daripada peranti pendengaran dengan penyulitan dengan standard industri. Ikon kunci di penyemak imbas anda membolehkan anda mengesahkan bahawa data anda selamat dalam transit.

Selain penyulitan dalam transit, data anda juga disulitkan pada di dalam sistem. Kami menggunakan algoritma penyulitan AES-256 standard industri untuk menyulitkan data anda pada pelayan kami.

Firewalls
Aplikasi Anak2U serta server dan workload yang mengoperasinya dengan selamat di belakang beberapa lapisan firewall yang dipantau 24/7.

Pengesanan Ancaman Aktif dengan GuardDuty
GuardDuty menganalisis aliran meta-data berterusan yang dihasilkan oleh Anak2U yang menyediakan pengesanan ancaman yang komprehensif dan dioptimumkan untuk cloud. Pemantauan berterusan merentas semua lapisan ekosistem Anak2U memberikan pasukan keselamatan kami keupayaan untuk bertindak balas dan mengatasinya sebelum menjadi isu.

Sekuriti fizikal
Anak2U dan AWS mengambil keselamatan fizikal server dan data kami dengan serius. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai langkah-langkah keselamatan yang mantap di pusat data rakan kongsi kami sila lihat pautan di bawah.

https://aws.amazon.com/compliance/data-center/controls/