PANTAU PEMBELAJARAN ANAK UNTUK KELUARGA

“Keluarga adalah harta yang tak perlu kamu cari, karena keluarga akan selalu ada untukmu. Lindungi dan sayangi keluargamu!”

Semua yang anda perlukan untuk terus berhubung: Dengan Anak2u Aplikasi Ibubapa, anda boleh mengikuti saat pembelajaran anak anda, kegiatan mereka dan juga kehidupan harian di pusat mereka. Ibu bapa juga boleh memberi maklum balas mengenai aktiviti yang mereka lakukan dan terus mengikuti pendidikan awal anak anda. Gunakan Aplikasi Ibubapa untuk sentiasa berhubung dengan kehidupan harian kanak-kanak anda.

Menjadi sebahagian daripada perkembangan pendidikan anak anda: Walaupun mengikuti pembelajaran anak anda, ibu bapa juga boleh mendapatkan foto tentang aktiviti anak mereka dan juga boleh menghantar mesej dengan pendidik dengan cepat. Ibu bapa juga boleh mengikuti waktu makanan anak mereka atau apa-apa jenis aktiviti mereka dari aplikasi ibubapa Anak2U. Semua maklumat berkaitan pembelajaran dan perkembangan anak anda dapat di akses di mana-mana saja.

Ikuti pembelajaran kanak-kanak dalam E-Portfolio: Anak2u menyediakan sumber dan bahan untuk mengajar di sekolah dan ibu bapa untuk mengikuti di rumah. Sumber-sumber ini dilabelkan berdasarkan aras penting pertumbuhan kanak-kanak. Ibu bapa juga boleh menyimpan foto anak anda pada peranti anda bila-bila masa yang anda suka. Anda juga boleh mengikuti pembelajaran anak anda dalam masa nyata di Aplikasi mudah alihIbu bapa Anak2u.

Laporan harian: Ibu bapa akan menerima maklumat mengenai aktiviti harian seperti waktu makanan, waktu tandas, masa mandi, masa susu, masa tidur, nota, anugerah, kesihatan dan kejadian anak mereka. Maklumat sentiasa terkini dan boleh dimuatnaik oleh penjaga kanak-kanak pada bila-bila masa. Dengan menggunakan laporan harian Anak2u, pendidik menjimatkan masa berharga untuk melaporkan dan mempunyai lebih banyak masa untuk perkembangan anak anda.

Mesej segera untuk keselamatan yang lebih baik: Fungsi mesej segera menjadikannya mudah untuk berkongsi maklumat tentang anak anda dengan pusat. Ia juga mudah kepada pendidik untuk menghubungi ibu bapa untuk memberitahu apa-apa aktiviti atau nota bahawa anak mereka perlu belajar. Ibu bapa juga boleh menghubungi atau memaklumkan pendidik jika ada kecemasan kerkenaan anak mereka.

Jemputan aktiviti: Paparan aktiviti menunjukkan semua peristiwa yang akan datang dan lalu. Ibu bapa akanΒ  dimaklumkan mengenai peristiwa-peristiwa baru dan boleh mengesahkan penyertaan secara langsung melalui aplikasi mudah alih Anak2U.